Drangedal Kraft pulsmåler


Drangedal Kraft puls er en liten boks du kobler til strømmåleren – så du kan følge med på forbruket her og nå. Boksen sender informasjon om strømforbruket direkte til Fjordkraft-appen via mobildata. Prisen for å sende data er inkludert i det faste


månedsbeløpet og alt betales enkelt over strømregningen.


Nå kan du også få varsel når strømforbruket er ekstra høyt.


Pris for Drangedal Kraft puls: 795,- + frakt


Pris for tjenesten: 29,-mnd


Pulsmåler og mobil app

Unngå dyrere nettleie


Det månedlige prisnivået på nettleien, bestemmes ut fra snittet av de tre timene du brukte mest strøm, på tre ulike dager. Dette kalles gjennomsnittlig døgnmaks. Pulsmåleren følger med på dette, og appen varsler deg i tide hvis ditt strømforbruk er slik at du risikerer økt nettleie. Dersom du får et varsel kan du justere strømforbruket ditt og passe på at du ikke havner i neste trinn og dermed får økt nettleie kostnader.


Slik fungerer det


Pulsmåler er en liten boks du kobler til strømmåleren hjemme. Det trengs ikke elektriker for å installere pulsmåleren. Du kan enkelt gjøre det selv med beskrivelsen som følger produktet.


Før du går i gang må HAN-porten i strømmåleren åpnes. Les mer om hvordan du kan gjøre det her.

Pulsmåler trenger ikke egen stikkontakt, men bruker strøm direkte fra måleren. Boksen trenger heller ikke kobles til nettverket ditt hjemme, men trenger dekning da den sender strømdata til Drangedal Kraft-appen via 4G, som er inkludert.Du må være strømkunde hos oss for å kunne benytte deg av en PULS-måler.

Bestill Pulsmåler
* obligatorisk informasjon