Produkter


Du kan velge mellom tre strømavtaler: Drangedal enkel, Drangedal spot og Drangedal bedrift.


Fra 01.04.22 endrer avtalene seg fra gjennomsnittspris pr. mnd. til time for time basert på timeprisen på Nord Pool. Dette innebærer at prisene kan variere noe mellom kundene siden forbruksprofilene kan variere fra kunde til kunde. Normalt er det rimeligere strøm sent på kvelden og på natta i ukedagene, samt rimeligere i helgene enn på ukedager.


Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Vi leverer strøm til deg etter bransjens standardavtale som er utarbeidet i samarbeid med Forbrukertilsynet og Energi Norge, og gjelder fra 1. januar 2017.


Drangedal enkel (Årsforbruk over 11.000 kWh)


Med Drangedal enkel får du en god avtale der vi kjøper strøm på Nord Pools områdepriser time for time, ingen bindingstid og ingen forskuddsbetaling på din strømregning.


Påslaget på Nord Pools områdepriser time for time er for tiden 4,49 øre pr. kWh som inkluderer, lovpålagte elsertifikatkostnader, handelskostnader som er avgifter tilknyttet strømhandelen (Nord Pool), inkludert balansehåndtering (regulerkraftkostnader).


Drangedal Enkel har i tillegg et fast månedsbeløp på kr 39,- som er uavhengig av strømforbruk og et variabelt påslag i øre per kWh. Drangedal Kraft kan etter denne avtale endre priselementene og avtalevilkårene med 14 dagers varsel, enten ved direkte skriv i kundens innboks i Min side og med varsel til kundens registrerte e-postadresse, eller på annen egnet måte. I samsvar med Lov om elsertifikater inneholder påslaget kostnader til kjøp av elsertifikater. Priselementer vil være uendret i minimum 18 måneder etter oppstartsdato.


Om du ønsker og er kunde i forsyningsområdet til DE Nett AS kan strømregninger også inkludere nettleien slik at du mottar felles faktura på strøm og nettleie.


Drangedal spot (Årsforbruk under 11.000 kWh)


Drangedal spot er vår enkleste avtale og basert på ett av markedets mest populære produkt. Med Drangedal spot får du en god avtale der vi kjøper strøm på Nord Pools områdepriser time for time, ingen bindingstid og ingen forskuddsbetaling på din strømregning.


Påslaget på Nord Pools områdepriser time for time er for tiden 8,75 øre pr. kWh som inkluderer, lovpålagte elsertifikatkostnader, handelskostnader som er avgifter tilknyttet strømhandelen (Nord Pool), inkludert balansehåndtering (regulerkraftkostnader).


Drangedal Spot har ikke et fast månedsbeløp på kr 39,- som Drangedal Enkel.


Drangedal Kraft kan etter denne avtale endre priselementene og avtalevilkårene med 14 dagers varsel, enten ved direkte skriv i kundens innboks i Min side og med varsel til kundens registrerte e-postadresse, eller på annen egnet måte. I samsvar med Lov om elsertifikater inneholder påslaget kostnader til kjøp av elsertifikater. Priselementer vil være uendret i minimum 18 måneder etter oppstartsdato.


Om du ønsker og er kunde i forsyningsområdet til DE Nett AS kan strømregninger også inkludere nettleien slik at du mottar felles faktura på strøm og nettleie.


Ved årsforbruk under 11000 kWh lønner det seg å bruke Drangedal spot. Dersom du er misfornøyd med prisen på Drangedal spot kan du bytte til Drangedal enkel med tilbakevirkende kraft fra den datoen du klager og til siste utsendte faktura.


Drangedal bedrift


Drangedal kraft vil veilede deg som næringslivskunde i valg av strømavtale tilpasset din bedrift. Med utgangspunkt i Nord Pool-børsen tilbyr vi gunstige avtaler for bedrifter. Påslag og fastbeløp vil variere i henhold til bedriftens kraftforbruk.Bestilling strømavtale
Velg strømavtale i nedtrekksmenyen
Kundeinformasjon
* obligatorisk informasjon