Milepel feires med kake

Publisert av Drangedal kraft

15.02.23, kl 14:20

De ansatte i Drangedal Kraft tok seg tid til en liten pause i en ellers svært hektisk hverdag!
Dette for å markere den gode kundeutviklingen som oppleves både for strømsalg- og bredbåndsavdelingen.


Denne uken ble en milepel passert både for strømsalgsavdelingen som rundet 1600 aktive målepunkt, og for bredbåndsavdelingen som rundet 2600 aktive leveranser.


Strømsalg er for tiden inne i en svært positiv trend, der stadig flere henvender seg med ønsker om å få levert lokal strøm i sin kontakt. Drangedal Kraft startet opp med strømsalg i 2016, og har siden oppstart hatt en jevn tilstrømming av nye kunder. Siden nyttår har hele 70 nye kunder kommet til.


Mange har spørsmål om strøm, og har du spørsmål, eller ønsker å få levert lokal strøm fra Drangedal Kraft kan du kontakte oss.


Bredbåndsvirksomheten er nå inne i sitt tjuende år, første bredbåndskunde ble tilkoblet i mars 2003. Det leveres bredbånd på fiber til alle husstander og de fleste hyttefelt i Drangedal kommune. Bredbåndsvirksomheten har også et større prosjekt gående med fiberutbygging i Fjågesund i Kviteseid kommune.


De ansatte i Drangedal Kraft vil benytte anledningen til å takke ALLE sine trofaste kunder for at det er nettopp Drangedal Kraft som blir valgt som leverandør på strøm og bredbånd.


Hos oss er det alltid kunden som er vårt hovedfokus!