Fiber til Fjågesund

Publisert av Drangedal kraft

23.01.23, kl 13:46

Etter åpen konkurranse, inngikk Drangedal kraft i november 2022 kontrakt med Kviteseid kommune om bredbåndsleveranse i Fjågesund. Med dette vil Drangedal kraft bygge ut fibernett slik at det kan gis et tilbud om Altibox-tjenester til ca 30 husstander i Fjågesund. Det vil også bli gitt et tilbud til noen fritidsboliger, der disse blir passert ved graving og legging av rør/fibernett.


Strekking av fiberkabel i luft på høyspent fra Tremyr til Fjågesund er kommet godt i gang, og når vi kommer ut i april-mai måned vil gravearbeider startes opp. Det skal graves mellom 5-6000 meter, og de første kundene vil bli tilkoblet i august måned. Alle som ønsker tilkobling, skal være tilkoblet før året er omme.


Det ble holdt folkemøte i Fjågesund grendehus den 19 januar. Her kom det tydelig frem at fiber og Altibox var et etterlengtet tilbud beboere i Fjågesund har ventet i flere år på å kunne få, og de aller fleste som hadde møtt frem valgte å bekrefte sin interesse ved å bestille.


Til de som ennå ikke har bestilt og ønsker dette, er det bare å ta kontakt med oss, og gjerne så snart som mulig i forhold til planlegging og gjennomføring av prosjektet.


Kenneth Sundset, tlf: 95279323
Jan Gunnar Thors, tlf: 92869129