Dean Breadbånd

Bredbånd
Dean ble etablert i 2003 og er navnet på Drangedal Kraft bredbåndsaktivitet. Dean utgjør nå en viktig del av selskapets totale aktivitet. Vi har i dag bredbånds leveranser til over 2400 kunder i kommunen, noe som tilsier over 90% markedsandel. 
Det blir levert bredbåndstilknytning til private, næring, kommunale enheter og i noen hyttefelt. Dean er leverandør av Altibox tjenester gjennom partnerskap med Kragerø Energi Bredbånd AS.
Bredbåndstilknytningen blir levert på leide kobbersamband (ADSL/SHDSL) og på Drangedal everks fibernett. Fibernett er sammenkoblet med Telefiber på Gautefallheia og Kragerø Energi i sør. Dean er også medlem i selskapet ATB-Nett.

---

Dean ble etablert i 2003 og er navnet på Drangedal Kraft bredbåndsvirksomhet.
Vi har i dag bredbåndsleveranser til 2400 kunder i kommunen.

Det blir levert bredbåndsleveranser til private, næring, kommunale enheter og i noen hyttefelt. Dean er leverandør av Altibox tjenester gjennom partnerskap med Kragerø Bredbånd AS.

Bredbåndstilknytningen blir levert på Drangedal everks fibernett. Fibernett er sammenkoblet med Telefiber på Gautefallheia og Kragerø Energi i sør. Dean er også aksjonær i selskapet ATB-Nett. Vi har et nært samarbeid med Kragerø Bredbånd AS og Nc-Spectrum i Kviteseid.

Supporttelefon Altibox (fiber):
940 55 010 /
 930 10 270 (24/7/365)