Dean Bredbånd

Bredbånd
Dean ble etablert i 2003 og er navnet på Drangedal everks bredbåndsaktivitet. Dean utgjør nå en viktig del av everkets totale aktivitet. Vi har i dag bredbånds leveranser til over 1200 kunder i kommunen, noe som tilsier en nærmere 80% markedsandel.
Det blir levert bredbåndstilknytning til private, næring, kommunale enheter og i noen hyttefelt. Dean er leverandør av Altibox tjenester gjennom partnerskap med Kragerø Energi Bredbånd AS.
Bredbåndstilknytningen blir levert på leide kobbersamband (ADSL/SHDSL) og på Drangedal everks fibernett. Fibernett er sammenkoblet med Telefiber på Gautefallheia og Kragerø Energi i sør. Dean er også medlem i selskapet ATB-Nett.

---

Dean ble etablert i 2003 og er navnet på Drangedal everks bredbåndsvirksomhet.
Vi har i dag bredbåndsleveranser til 2100 kunder i kommunen.

Det blir levert bredbåndsleveranser til private, næring, kommunale enheter og i noen hyttefelt. Dean er leverandør av Altibox tjenester gjennom partnerskap med Kragerø Bredbånd AS.

Bredbåndstilknytningen blir levert på Drangedal everks fibernett. Fibernett er sammenkoblet med Telefiber på Gautefallheia og Kragerø Energi i sør. Dean er også aksjonær i selskapet ATB-Nett. Vi har et nært samarbeid med Kragerø Bredbånd AS og Nc-Spectrum i Kviteseid.

Supporttelefon Altibox (fiber):
940 55 010 /
 930 10 270 (24/7/365)